TURE S KUŠANJEM VINA I HRANE

PENINSULA PELJEŠAC – DINGAČ GRAND CRU TOUR

Poluotok Pelješac Dingač Grand Cru Tour privatna je cjelodnevna turneja savršeno prilagođena parovima. Također za male skupine koje žele avanturistički bijeg iz mjesta koja su prepuna ljudi. Ova raznolika turneja govori o trenutku gdje se povijest i kultura susreću s vinom i hranom.

Obilazimo najduže obrambene zidove u Europi, kušamo vrhunska vina u malim privatnim vinarijama, kušamo svježe kamenice, jedemo tradicionalnu dalmatinsku peku, obilazimo poznate vinograde Dingač Grand Cru i nekoliko prekrasnih znamenitosti. Lagana, spontana i vrlo ugodna turneja puna ugodnih iznenađenja.

Turneja uključuje polazak iz vašeg hotela / apartmana i povratak, sigurno i čisto klimatizirano vozilo, profesionalni vozač i vodič na engleskom jeziku, upoznavanje s tehnikama degustacije vina WSET Level 3 s nosiocem diploma, ulaznice, kušanje vina u dvije vinarije, degustacija kamenica i vožnja brodom, tradicionalni ručak i vrhunska pitka voda tijekom dana.

SPLIT – FOOD&WINE TOUR

Split Food & Wine prva je gradska eno-gastro turneja koja objedinjuje tri ugostiteljska objekta u kojima gosti mogu doživjeti lokalnu kulturu i gastronomiju. Split Food & Wine govori o lokalnoj hrani i tradicionalnim sastojcima. Jela koja su nekada pripremale naše bake. Jednostavno, ali ukusno.

Više informacija potražite ovdje: https://makarska-touristik.com/hr/split-foodwine-tour/

Aktivnosti