Camp Riviera Makarska

IZLET NA OTOK BRAČ

PRVI IZLET

Naš prvi izlet će vam pokazati specifičnu uvalu Vruja gdje ćete moći vidjeti izvor slatke vode u moru. Vožnja do Vruje traje oko 20 minuta, a naš skiper će se zaustaviti tako da se možete osvježiti u moru ili popiti piće u obližnjem restoranu ili kafiću.

Ako se odlučite osvježiti u moru, imat ćete priliku osjetiti razliku temperature. Između hladne vode na površini i vrlo tople vode ispod površine. Sljedeća stanica je istočni dio otoka Brača, gdje u Pučišćima možemo pronaći vrlo mirnu uvalu Luka koja je spoj netaknute prirode i čistog mora. Trajanje boravka možete dogovoriti sa svojim skiperom, koji također može unaprijed rezervirati ručak u jednom od lokalnih restorana u kojem možete kušati prave hrvatske delicije.

Nakon toga posjetit ćemo uvalu Povlja gdje se možemo zaustaviti ako želite prošetati rivom. Na kraju ćemo posjetiti i ostale uvale, te se u jednoj od njih usidriti i gdje se možete kupati u kristalno čistom moru.

drugi izlet

Prvo zaustavljanje našeg drugog izleta je prekrasna nenaseljena uvala Velo Zvirje u kojoj se možemo kupati u kristalno čistom moru. U blizini se nalazi mjesto Sumartin gdje se također možemo zaustaviti. U slučaju da želite posjetiti jedan od restorana i kafića ili jednostavno prošetati rivom.

Nakon toga, skiper će vas odvesti do poznatog mjesta zvanog Bol. U slučaju da ste ljubitelj hodanja, tamo možete pronaći pješačku stazu dugu 3,5 km koja će vas odvesti na drugu stranu grada. Između ostalog u gradu možete posjetiti dominikanski samostan i prekrasne građevine od kamena. Nedaleko od grada nalazi se jedna od najljepših plaža u Hrvatskoj, čarobni Zlatni rat.

Tamo možete pronaći brojne restorane, konobe i koktel barove za koje ukoliko želite prethodno možemo napraviti rezervaciju.

Oni koji više vole surfati, moći će isprobati na samom kraju plaže gdje možete unajmiti svu potrebnu opremu i dobiti stručne savjete. Naše posljednje stajalište je uvala Mlina u kojoj možemo pronaći jednu od poznatih ACI marina na tom području.

Skiper se također može zaustaviti u slučaju da se želite prošetati rivom ili lokalnim centrom koji je udaljen 150 m. Ovdje ćemo ostati do kraja našeg izleta kada će nas skiper vratiti u Makarsku.