Camp Riviera Makarska

IZLET NA OTOK Korčulu

OPIS IZLETA

Otok Korčula je jedno od onih mjesta gdje se čovjek može opustiti kada želi pobjeći od gradske buke i gužve. Možemo dogovoriti izlet za Vas ako iznajmite jedno od plovila iz naše ponude, a mi ćemo Vas odvesti sa našim skiperom u jedan od najljepših srednjovjekovnih gradova Hrvatske. Poznati svjetski putnik Marco Polo najpoznatiji je korčulanski čovjek čije rodno mjesto možete posjetiti ako se odlučite na ovo putovanje

Grad Korčula, koji je dobio ime po otoku Korčuli, u srednjovjekovnim je vremenima bio zaštićen gradskim zidinama koje su vrlo dobro očuvane i nalikuju dubrovačkim gradskim zidinama. Ne smijete propustiti priliku da vidite srednjovjekovni grad Korčulu.

Postoje brojni tradicionalni i moderni restorani u kojima možete kušati vrhunska otočka vina i svježu ribu upravo ulovljenu u moru. Vrijeme polaska iz Makarske dogovarate sa skiperom ovisno o broju osoba i vremenskoj prognozi, jer je potrebno 2 sata plovidbe do Korčule.

Ukoliko izrazite želju da se tijekom plovidbe prema Korčuli zaustavite i okupate, pronaći ćemo neko mjesto za Vas. Ako želite unajmiti dodatnu opremu za sportove na vodi, rado ćemo vam to pružiti. Po dolasku u Korčulu, zajedno sa skiperom krenut ćete u obilazak.