Camp Riviera Makarska

IZLET NA OTOK HVAR

Prvi izlet

Prvi izlet nudi istraživanje južnog dijela otoka na kojem ćete moći vidjeti nekoliko različitih mjesta i prekrasnih uvala. Iz Makarske ćemo krenuti prema Jelsi gdje ćemo se zaustaviti u luci i napraviti malu pauzu da popijete kavu ili obiđete grad i prekrasne plaže. Također preporučujemo doručak na rivi tijekom prekrasnog izlaska sunca.

Prije polaska prema sljedećem odredištu, vaš skiper može rezervirati stol za ručak u restoranu u prekrasnoj, izoliranoj uvali Pakomina s panoramskim pogledom. Naše sljedeće stajalište bit će Starigrad – najstariji dio otoka Hvara. Tamo ćete moći uživati u kulturnim znamenitostima tog malog lokaliteta.

Po završetku razgledavanja posjetit ćemo uvalu Pakomina gdje ćemo organizirati ručak i slobodno vrijeme koje možete iskoristiti za kupanje i istraživanje morskih dubina.

DRUGI IZLET

Naš drugi izlet vodi vas iz Makarske prema centru grada Hvara. Naš skiper ostavit će vas na obali gdje možete odsjesti i razgledavati ili uživati u nekim od lokalnih specijaliteta u jednom od restorana. U gradu Hvaru možete pronaći neke od najboljih restorana u Hrvatskoj. Nakon razgledavanja, naš skiper će vas odvesti istražiti neke od najljepših otoka u ovom dijelu Dalmacije. A možda i na cijeloj hrvatskoj rivijeri – Pakleni otoci.

Skupina od oko 20 otoka nalazi se upravo nasuprot grada Hvara. Tijekom vožnje moći ćete snimiti prekrasne panoramske fotografije netaknutih dijelova prirode, otoka i nevjerojatno bistrog mora.